Árpi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 3020
Akkor most szerinted Gyurcsány a kommunizmust jelenti, Orbán meg a kapitalizmust? Ideje lenen utánanézned az alapfogalmaknak! Itt most Orbán több kommunista eszmét hirdet, mint az MSZP!
A felemelkedést én meg csak 2000-ig láttam, mert addig tartott a lendület két évvel korábbról. A lejtmenetet Orbánék kezdték el, ráadásul az erőből pofátlanul politizálás stílusával együtt. Az MSZP-sek meg jó tanulónak bizonyultak, felismerték, hogy így is lehet, hát csinálják. A különbség az, hogy a Fidesz 1998-ban egy emelkedőben lévő, a megszorítások alól épp fellélegző országot kaptak, amiben elég lett volna nem osztogatni-fosztogatni, és már az emelkedési pályán maradtunk volna. 2002-ben meg épp ellenkező volt a helyzet, és erre jött rá a versenythazudozás, igérgetés, amiről ma már világosan látható, hogy egyik fél sem válthatta volna be büntetlenül az igéreteit.
2010 még messze van. Ha így acsarkodtok, akkor is inkább az ördöggel áll össze az ország. Nem csak az országnak van olyan vezetője, amilyet érdemel, hanem a Fidesznek is. Majd ha el fogja veszíteni nektek azt a választást is, megint kivisz titeket az utcára, oszt' jónapot.
A liberálisok miért segítsék azt, aki 17 éve mindig hátbatámadta? A jobboldal talán kompromisszumképes? Ja, igen, a szélsőjobbal bármikor. Vagyis saját magával. A tál lencséről meg sokan tudnának mondani igaz történeteket 1998-2002 közöttről is. Sokmilliárdos tálakról. Rendre bagoly mondja a verébnek. Lélekről meg ne beszéljenek nekem, akik a keresztyéni szeretet nevében hintik a gyűlöletet minden alkalommal, amikor nyilvánosan felszólalnak!
Előzmény: Törölt nick (3018)