Üdv!
PE-CSA? Az is jó lenne. Legutoljára a THE SISTERS OF MERCY -t láttam ott és jó volt. Elég sokan is voltunk. Wayne Hussey -t az A38 -ra rakták. Jól gondolták, hogy kb. ennyien lesznek rá kiváncsiak, tehát a szervezőknek nem volt bukta a dolog. Kicsi hely - kisebb bérleti díj - ugyan a jegyárak is alacsonyabbak ezáltal, de még így is nyereséges általában.
Ugyanez a helyzet a Camouflage -val is. Lehet, hogy csak 1000 ember lenne rá kiváncsi. Akkor olyan helyre kell szervezni a koncertet, ahol ez még kifizetődő. Az nem lehet indok, hogy 1000 ember miatt nem szervezünk koncertet. Utálom, ha mindig csak egy éppen topon lévő zenekart hívnak meg (lásd most TOKIO HOTEL). Sok zenekar turnézott, el is jöttek volna ide, ha valaki azt mondta volna itthon, hogy OK! Szeretem a Dead Can Dance -t. 2005 -ben újra összeálltak és turnéztak (ez már tényleg az utolsó lehetőség lett volna őket együtt látni). Nem hozták el.
Lisa Gerrard a Magyar Rádióban énekelte fel a Sorstalanság c. film betétdalát. Mondta: jönne Ő, ha meghívnák. Nem hívták...Egy másik topicon már nagyon durván szidtam a hazai koncertszervezőket. Itt most nem fogom.
Azért sem értem egyébként, mert a Camouflage nem lehet egy olyan drága zenekar.
Legalább valamelyik fesztiválra elhozhatták volna.
Egyébként sokan ismerik a zenekart. Na jó, nem annyira népszerűek mint a Depeche Mode...de ők mindenféleképpen igényes zenét nyomnak. Ha egy De-visiont (meg egyéb sokadrangú német elektró zenekart) el tudnak többször is hozni ide, a Camouflage -t miért nem?
András