ez lehet, de Pere tudta miről beszélek. :)) igen, a Mearmees Hotel. Csak arra vigyázz, hogy a belső folyosóra néző ablakon ne nézz ki!! :))
és lőn:
Meramees HOtel
32, SAbry Abo Alam St.,
Talaat Harb Sq. Cairo.
Tel: (202)396-2318
mail: meramees_hotel@hotmail.com
keresd Ash-t (ez egy srác), vagyis neki írd, hivatkozhatsz rám. (házaspár szőke kiskölökkel) biztos emlékszik kicsit beszéltünk arabul is, tudta hogy tanulok
A mi szobánk 100 LE volt 3 főre reggelivel, zuhanyozó volt a szobában, a wc mellette közös. Voltak olcsóbb szobák is, és igen, a dorm még olcsóbb
De szerintem igy is röhejes volt...főleg Párizshoz képest. :((
a reptér-belváros az visszafelé azt hiszem 70 LE volt, de azt Ash alkudta le nekünk. Viszont nem is oda vitt, ahova kellett... :( az elég gáz volt, erre figyelni is kell, hogy több reptér van!!!
tényleg van "hamburgeres", utolsó nap kb. 70 Ft-nak megfelelő LE-ért kajáltunk valamit ott.... huuuu elfelejtettem mit... Pere tudja ezt... (nem volt ott, csak ő szokta ezt mondani :)) megvan Kousherit (tésztás, rizses, csicseriborsós paradicsomos balhé)
bőrös nincs, viszont a mecset hangos!! én szóltam.. de ez csak reggel 5-kor gáz, de 1-2 nap után már fel sem ébredtünk, meg mondom, én imádom. igy mivel pont a tetejével egy magasságban voltunk legalább tisztán érthető volt mit, üvöltözik. (meg ne mondjátok a barátainknak, hogy ezt a szót használtam, mert megölnek - a helyes kifejezés: hívott imára. :)) pszt!! )
Mégegy hasznos dolog: ha 3 éjszakánál többet maradsz, ingyen reptéri transzfer van az árban!!!!!!!!!!!!!!!!!!(odafelé) és ki is jöttek értünk tényleg!!!!