Kedves Skyvóker ! Én nem ismerem "Pali bácsit" valami elérhetőség ? Meccseken hogyan ismerhető fel ?
Minden csapat kerülhet hullámvölgybe. Kinek hosszabb kinek rövidebb ideig tart. A Nagyatád most az alján van. De én jobb csapatnak tartom az Atádot és biztos vagyok benne, hogy 10 meccsből 9-szer hazai pályán legyőzné a Somogyi alakulat a Veszprémet, de pont ez volt a tizedik meccs..............
Továbbra is lehet velük számolni lehetnek még bajnokok.
Azonos pontszám esetén mi a fontosabb ? A gólarány vagy az egymás elleni mérleg ?
Pécs? Kemény dió lesz a biztos. Ha behúzzuk azt a meccset és a Veszprém ellenit akkor 95 %-ot adok a Goli aranyérmére !
Én vitatkoznék veletek. Nem hiszem ,hogy egy Pécs elbírna egy minőségi első osztályú kézilabdacsapatot. Ne feledjétek ott elsőosztályú foci van a női kosárlabda mellett ráadásul a férfi kosárlabda is nagyon jó az utóbbi időben, és ha jól tudom a férfi kézilabdásaik se rosszak, feljutásra esélyesek.
Pécset összehasonlítani Fehérvárral...........
hát....... Sz.fehérvár kisebb mint Pécs de Budapest és Győr után a második leggazdagabb város. Nagyságrendekkel több pénz van ott élsportra.
A Veszprémmel kapcsolatban meg nekem is furcsa, hogy a világhírű férfi kézilabda nem húzza maga után a női szakágat.
A Sparit én is nagyon sajnálom. Rossz nézni egy ilyen patináns nagy múltú csapatot vergődni. De idén nem menti meg őket semmi a kiseéstől hacsak nem emelik meg az első osztály létszámát ami szerintem ajánlatos lenne több okból is.