Zivos Creative Commons License 2007.03.16 0 0 26563

Nem tisztem, megvedi magat ha akarja, de a jorol nem is fogsz olvasni. Az termeszetes ha jol sokerul a javitas senkit nem erdekel. A javitasoknak egy baja van: Meg kell bontani egy osszekopott rendszert, ami mar nem lesz az igazi esetleg. Sporolni meg mindenki szeretne. Nekem igy is az a bajom vele, hogy tul sokat szeretne cserelni, amit egyebkent En meg is teszek. Azt mondom: csapagycsere ennyi, viszont kuszob garancia. Felujitas 3x ennyi, viszont 1-2 ev garancia alkutol, munkatol, munkadijtol fuggoen. Csak az En gepem arai "picit" alatta vannak egy autoalkatresznek. Mondom hogy kerultem kapcsolatba vele:

Kocsi nem megy, elotte megallt, furcsan indult. 3 helyen mar a gyujtaskapcsolo kezdeti csereje utan mondtak valamit, holott vilagosan megmondtam nem az a hiba, hanem ugy kezdodott. A vegen mar befecskendezot, mindent csereltettek volna. Elhuztam hozza, meghalgatott: Beazik a computer. Na ezt kell megfizetni, hogy ert hozza. Persze senki nem hibatlan, van amit 1xuen nem eri meg hozza vinni, mert a sarki szerelo joval olcsobban, es hamarabb megcsinal, de komoly munkat nem vinnek mashoz.

Előzmény: jozsie (26562)