babymano84
2007.03.15
|
|
0 0
1815
|
Helló. Kicsit rég voltam itt.
Szóval a bátyámnak ugye 2 gyerek + szarul kereső feleség + lakáshitel mellett muszáj meggondolnia mindent alaposan, azért még egy hitel sok lenne a bizonytalanra. Ha tutira tudná, hogy taxiból lesz annyi bevétele, hogy minden költségét kifizesse az autónak és még maradjon is, akkor biztos nem gondolkodna, hogy újat vegyen-e vagy nem. Konkrétan a Főtaxihoz akar menni (mert oda valószínüleg felvenné; a City-hez kihalásos alapon lehet bejutni, a Zóna szar, a többi meg nem annyira ismert), és ott jól megnézik, hogy hány éves a kocsi és milyen állapotú. Nem tudom, mondtam-e, de előtte apámé volt, és ő is a Főtaxinál dolgozott vele, csak mikor bátyám átvette, vissza lett fehérítve a rendszám, és megszűnt taxiként létezni. Ha ez nem lett volna, akkor most egyértelmű, hogy dolgozhatna vele, de még így is kell bele a klíma, mert különben sok címet fel sem vehetne, ami egy kezdőnek egyenlő az éhenhalással. Maszek taxisként nehéz jól megélni; ahhoz komoly kapcsolatok kellenek, még sok éjszakai meló. Szerintem. (Faternak nem jött be anno) |
Előzmény: ckerti (1751)
|
|