Törölt nick Creative Commons License 2007.03.14 0 0 26532
Elnézést, elírtam. 1.8litert evett meg 3500 alatt. Friss generálos motor. Egy kalap szar ez az egész. Elegem van a használt mazdákból. Csak az elmúlt héten ráugrott 105ezer forint, mert búg valami (szerintem most már szervópumpa, az elején generátorra tippeltem). Betoltam Mesterékhez, szerintük a generátor. Elvittem felújíttatni, 35ezer ugrott, még mindig búg. Elvittem megint Mesterékhez, kicserélték a vízpumpát, valami görgőt a vezérműszíjnál (ami japán, és 2 éve volt cserélve, nem volt benne 30ezer km), ami megint beszart, rátöltöttek olajat, és ráugrott 69ezer pénz. De még mindig búg. Már vagy 2.5 millióban lesz ez a hulladék roncs, és még mindig csak kér és csak kér és csak kér, még mindig szar az alapjárat, még mindig ráz a kuplung, még mindig szar a kormánymű, és akkor egyszer csak elkezd rohadni, és leesik róla a kasztni. Ennyiből már simán vehettem volna akármilyen autót, nem egy ilyen ipari hulladékot. A híres mazda-legenda meg egy tündérmese, ugyanúgy széthullanak ezek is, mint bármelyik másik. Csak legalább 3x annyi hozzá az alkatrész, mint minden normális autóhoz. 1993 óta próbálok összerakni egyetlen működő mazdát, már a 6.-nál tartok, de teljesen reménytelen. Betolom egy Suzuki-kereskedésbe, vagy majd keresek valami épkézláb újautót, aztán hello.
Előzmény: Krinyo (26523)