"A Dombóvárnak a kupadöntő ritka, hatalmas lehetőség, a bajnokság már ugrott, plusz egy olyan ellenféllel találkoztak, amelyet idén már legyőztek otthon - ahol most majd a visszavágó lesz"-hát én ezt a mondatodat nem láttam a meccsen beigazolódni, de lehet, hogy csak mi voltunk extra jók, a Somogyiak(copyright by sis) meg tényleg akartak! :-)
Én azt láttam, hogy a meccs elején megnézték milyen a mai Alba, aztán hagyták a meccset a fenébe. Kiss Attila szokásától eltérően végig üldögélte, majd az egész meccset, Jampi bácsi sem rontott a bírókra egyszer sem és a játékosokon se látszódott amikor kicsit közelebb tudtak jönni, hogy most mindent bele, lehozzuk a meccset -10-zel, aztán Dombóváron megmutatjuk. De fogalmazhatok úgy is, hogy motíválatlanok voltak.
A harmadik negyedben Phillips volt Brigi párja, ezt fentartom továbbra is. A dombóvári zóna ellen, vagy 4x csinálták meg zsinórban a kettő-kettőt, amiből Brigi tisztán tempózhatott, be is dobálta mindet. Lowe az egész meccsen jó volt.
Kestutist meg nem is értem.. Hogy mit tud azt láthattuk, de Fehérvárra mintha csak a hibáit hozta volna magával.. Sajnálom. A hülyegyerek inkább a játékára, mint a személyére vonatkozik. Agyatlan eldobálgatások, eladott labdák, buta faultok. Azért remélem belejön még idén! Remélem nem törődik bele a csereszerepbe.
Zujovicsot elengedni nincs értelme, ezt a 2-3 hónapot már kibírja, hátha szükség lesz rá, bármikor jöhet egy sérülés.
És azt is ki merem mondani, hogy a párharc lefutott, megvan a továbbjutás. :-)
ettől függetlenül észnél kell lenni pénteken, ha másért nem, akkor azért, hogy ne egy 20 pontos zakó utáni szájízzel (uhh..) menjünk Szolnokra.