Bakancs4 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1691
Üdv , Idosember ! Küld át nekem az anyagot , légy szíves gemenc.tse kukac mail.datanet.hu . Köszönöm ................Tamással nem sokat tudtam érdemben beszélni , röviden vázoltam neki a helyzetet . Arra kért küldjek neki egy emilt , akkor nem felejti el és utánanéz a KRESz módosítás tervezetnek……Azt érdekesnek tartom : ha behozok mondjuk Spanyolországból egy 3 tengelyes , 85 személyes , 300 kW-os 20 tonnás emeletes autóbuszt , akkor nem kérnek típusbizonyítványt , nem kezdik el méricskélni , hanem a kinti forgalmi engedély alapján töltik ki a magyar forgalmit , és állapítják meg a jármű kategóriáját és fajtáját . Ezek után érthetetlen miért szerencsétlenkednek ilyen ilyen kis lélekvesztővel …………...Ami a mopedautók gyártmányinak sűrű erdőjét illeti figyelmetekbe ajánlom az alábbi honlapgyűjteményt : www.globalautoindex.org ill. honlapokat : www.aixam.com ; www.citycat.it ; www.cree.ch ; www.it.vtl.piaggio.com ; www.ligier-automobiles.com ; www.microcar.com ; www.microcar.fr . Megjegyzem láttam én már olyan hírdetést , amelyben a leírásban Ligier , a fényképen pedig Erad szerepelt , vagy valami ilyesmi .