Nézd őszinte leszek.
Nem utálom a csapatunkat (az hogy nem ez az az Albacomp amit a legjobban szeretek sztem valahol érthető, sztem klevés ember van, akinek ez a legkedvesebb Albacompja)
Viszont az olyan sportembereket nem nagyon tudom tisztelni, akik nem döglenek meg egymásért és a győzelemért a pályán. Ki lehet kapni ha jobb az ellenfél. De nézz öszintén a szemembe, és mondd azt, hogy a 8 vereségünk alkalmával, hányszor hozta ki magából a csapat a 100%-ot, hányszor döglöttek meg a győzelemért? Mert úgy is ki lehet kapni, ha mindent megtesz a csapat a győzelemért, de jobb az ellenfél. Ekkor senki nem szól egy rossz szót sem. De én olyan vagyok, hogy nem tudom tolerálni a nemtörödömséget, a küzdeni akarás teljes hiányát, a lélektelen játékot, az edző buktató "sportembereket" (legyen az akár foci akár kosár) a volt csapatának 0 pontot dobó játékosokat sem nagyon szívlelem, akik egyébként kiválló játékosok és képesek akár 26 pontot is dobni egy meccsen.
Hát ez van nem vagyunk egyformák. De ami a lényeg, minden baszogatásom ellenére, sem utálom ezt a csapatot...csak nem annyira szeretem, mint a korábbi Albacompokat...azért ez hatalmas különbség, nem igaz?