isz-akos Creative Commons License 2007.03.13 0 0 823

"- csak az érdekel, Isz-akos ezúttal mibe fog belekötni? )))"

Én semmibe, de úgylátom Te belém...

Egyébként nem voltam ma meccsen (úgyhogy dörzsölheted a tenyeredet) mert a foci edzésem fontosabb, mint az Albacomp meccs. Hát ez van, maximum idén nem én leszek az év Albaszurkolója...valahogy talán túlélem

Még jó, hogy meccsek előtt/után nem Veled kell söröznöm és a meccset megdumálni, hanem a kis baráti társaságommal, különben nem szólna másról a dolog, csak isz-akos baszogatásáról...

Mert az egy dolog, ha a csapat szurkolója, a csapat tudás alatti teljesítményét kritikával (esetleg a Te szavaddal "baszogatással") "jutalmazza", de szerintem tőlem még sosem olvastál az elmúlt 6-7 évben olyat, hogy akár Vidi szurkolót, akár Alba szurkolót bármi miatt is kritizáltam ("baszogattam") volna.

Elhiszem, hogy szivesebben hallanád ha a szolnoki szurkolók mondjuk engem szidnának kórusban és nem Téged.

Múltkor a legrosszabb szolnokiakhoz hasonlítottál engem. Gondolkozz el, hogy Te mennyiben hasonlítasz rájuk, csak Te nem az ellenfél szurkolóit találod meg, hanem egy fehérvárit, akitől sztem még sosem olvastál olyat, hogy akár szfvári akár más csapat szurkolóit anyázta volna. 

Az meg, hogy az agyonfizetett és gyakran lélektelenül, a győzelemért nem 100%-ot produkáló csapatot kritizálom, vagy "baszogatom" szerintem nem teljesen idegen dolog, bár tudom én vagyok szfváron az egyetlen nem öltönyös úriember, hanem csak egy egyszerű csávó, akinek a stílusa "paraszt-barokk" 

de ezen már semmi sem fog változtani, még a Te állandó baszogatásod sem.

A legtöbb amit, elérhetsz az az, hogy fogom magam és írok néha egy kis monológot. mint pl ez itt...   

Előzmény: Törölt nick (815)