Most csak néhány olyan dologra hívom fel a figyelmet, amit érdemes meglesni a TV-s felvételen:
1. Számomra egyértelműen beigazolódott, hogy Phillipset és Marcit nem szabad egyszerre a pályán tartani, mert mindketten irányítók.
Marci legyen Phillips cseréje, de úgy, hogy kapjon elegendő játékidőt (min. 15 percet/meccs). Miért?
Ha 3 percre beáll, ráadásul nem is a saját posztján, aztán pár hiba után lekapjuk és meccs végéig mellőzzük, és "használhatatlannak" tituláljuk, akkor elvesztünk egy embert.
Phillips a meccs végére a seggén vette a levegőt, pénteken meg visszavágó (ok, valszeg továbbjutottunk, de a rájátszásban ez végzetes hiba lenne).
A dombóvári zónakor nyugodtan irányíthatott volna Marci, Ő legalább nem olyan fakezű, mint Phillips és bevágott volna néhány trít.
Korábban írtam, hogy a profiknak duzzogás nékül kell ülniük a padon, de azért ne essünk át a ló tulsó oldalára! Marci 10-ből 9 csapatban elsőszámú irányító lenne, megalázó, ha nem játszatjuk, aztán meg lehülyegyerekezzük.
Nem tudom, hogy Zujovics ennyire nem érte utol magát, hogy rizikó lett volna játszatni?
Lehet.
A 31 pontos különbség elegendő lesz, de sokkal arányosabban kell elosztani a játékperceket, főleg majd a rájátszásban, de addig is.
Tudom, hogy a kupa más, itt az első meccsen nagyarányú győzelem a fontos.
A védekezés rendben volt.