4umos
2007.03.13
|
|
0 0
1309
|
én előre még nem temetem az új albumot, inkább jelenne már meg!!!!! a gears of war és a sleepwalker alapján nekem úgy tűnik, hogy az irányvonal jó és a riffek is. Azon meg nem érdemes keseregni, mert én is, te is, mindenki tudhatja, hogy RIP-et mégegyszer úgysem fognak írni, és amíg ettől valaki nem tud elszakadni, addig úgyis csak az elégedetlenség marad. Tényleg nem azt várom tőlük, hogy váltsák meg a világot (ha azt akarom, akkor én is a mai napig csutkára tekerem a hangerőt és felteszem a RIP-et) , de azért hozzák azt "megadethes" stílust, hangzást. És sztem ezt simán fogja is hozni Mustaine. 45 éves, lóvéja is van, elég kiegyensúlyozottnak tűnik, nem fogja ő már a húsdaráló szerepét játszani, arra ott vannak a mai fiatal csapatok, akiknek még bizonyítaniuk kell.
kérdés: valaki tudja, hogy mennyi HUF-ba kerül a 'THAT ONE NIGHT' dvd? /bár úgy tudom nem is tartalmazza a teljes koncertet, sőt ami vicc, hogy Lomenzo neve is rá van írva, holott akkor még James McDonough tekerte a bőgőt./
|
Előzmény: Törölt nick (1307)
|
|