levisoft70 Creative Commons License 2007.03.12 0 0 1639

Kedves Bigyo vagy Bogyo vagy hogy hivnak.Az a te nagy problemad, hogy sosem volt igazan jo autod.Nem is kell felsorolnod az eddigi automarkaidat, ugyis kitalalom.Kispolszki, trabant, esetleg skoda 120 GL :)

Nekem kedvenc szorakozasom, az hogy belsosávban megyek 110 el és kettesbe visszaváltva nekiindulok es utana 260 nal mar lassitok, mert a sport BMW is eltunt a visszapillantoban amelyik le akart nyomni.

A deffenziv vezetesi stilusoddal hanyan dudaltak mar le amikor totyogsz 50 el ?

Egy Munchen-Budapest távot 4 ora alatt lenyomod ? Neked meg egy satrat is vinned kene magaddal, h azt a par napot kihuzd valahogy.

A fiatalsagra visszaterve a 70 a szuletesi evemet jelenti es szerintem neked kene csokolommal koszonni a bacsinak.

Az ilyen nyugodt csavok szoktak eloszor leszolni a lassabbakat, ha egyszer kapnak egy normalis autot a kezuk koze.

Te engem ne akarjal kioktatni, mert 88 ota vezetek es nemsok balasetem volt, de kerlek ne nyomd ezt a mayer dumat, hogy te milyen nyugodt kiegyensulyozott jo vezeto vagy.

Remelem sosem futunk ossze, mert veletlenul bevagnek eled .:)

Ne is reagalj erre a levelre mr. nyugodsag csak siman vedd tudomasul a levelemet es alazd meg a fonokodet azzal, hogy 35 km/orara felnyomod az atlagodat a es a hofis vicceidet meseld a kolleganodnek mikozben allo teherautokat elozol.

Előzmény: BIGYO2 (1638)