G.T. Creative Commons License 2007.03.12 0 0 281
Már elnézést, de ha neked ezek a cuccok legálisan is vannak meg, jogod akkor sincs ezt bárkienk sokszorosításra felajánlani (Hacsak el nem adod az illetőnek, de ezzel lemondassz a program további használatáról.). Ez ugyanúgy a szerzői jogok megsértése.
(Mellesleg egy hardver kulcsos Cubase-t hogyan tudnál bárkivel is megosztani?)

Andrást nem értem miért bántod, nagyon jó minőségű refilleket, hangmintákat gyárt és nagyon olcsó áron adja. Szerintem jogosan van felháborodva, hogy valamit amivel ő hónapokat dolgozott, és méltán vívott ki vele elismerést nemzetközileg, te csak úgy be akarod dobni a közösbe azon a fórumon, ahol egész véletlenül ő is oszlopos tag.

Amúgy sem toleráljuk itt a MIDI fórumon a warezolást, ha valakit ilyesmi érdekel, megvannak arra a megfelelő források, amit meg lehet találni az interneten. Ez a fórum nem erre való. Itt alapvetően technikai kérdésekben igyekszünk segíteni egymásnak.

"Örülök, hogy a "zenész" társadalom megint a nagyképű, kiváltságos, másoktól mindenhez jobban értő arcát mutatta."
Igazad van én is útálom azokat a nagyképű zenészeket akik megvesznek maguknak egy 150 ezres szintetizátort, és arra verik a nyálukat. Nekem meg nincs rá pénzem! Nembaj majd lopok magamnak, mert én is megérdemlem, meg oan jó fej vagyok, hogy a haveroknak is lopok ha szépen megkérnek! :)

G.t.
Előzmény: zsolike (279)