cápaFeri
2007.03.12
|
|
0 0
5868
|
Helyesírásilag csak azért szóltam hozzá, mert nem szeretem a kötekedést, pláne ott, ahol pont a helyesírás az utolsó szempont abban, hogyan osszuk meg az információt.
A másik fórumon szoktak listát készíteni, hogy kik várhatóak. Nos mivel pont talival és tagsággal kapcsolatban nem kaptam kellő információkat az ottani vezetőtől pár hónappal ezelőtt, ezért valszeg nem fogok iratkozni. Beültetem a családot és elindulok kirándulni....Kaposújlak felé. Majd ha odaérek meglátom érdemes-e maradnom. Max. vesztek egy rugót, de szerzek rengeteg tapasztalatot, hogy érdemes-e menni ilyen talikra? Legrosszabb esetben továbbálok a családdal és kirándulunk másfelé egy nagyot. Sokminden függ a programtól is, hisz autónyúzásban (gyorsulás, stb.) nem veszek részt, bárhogy is invitálnának, azon kívül minden programra nyitott vagyok. Ja...van egy még rosszabb eset, majd elfelejtettem....nem engednek be, mert nem vagyok klubtag..:-)) No ez esetben meg asszem nem kell írnom, mennyire fog érdekelni ilyesmi klubrendezvény meg tagsági azután.:-)))
Mindettől függetlenül örvendek részvételi szándékodnak, legalább személyesen is megismerjük egymást! Reménykedem, hogy jópáran kedvet kapnak még addig és eljönnek!
Üdv! |
Előzmény: kripic (5867)
|
|