leslie_earth
2007.03.12
|
|
0 0
799
|
csak annyit szeretnék, hogy jogosan, vagy jogtalanul, de felment bennem a pumpa, miután olvastam a mai cikket.....hogy a "maroknyi vendégszurkoló túlkiabálta a hallgatag hazai közönséget"...ember....meg kéne nézni a meccset a tvben....vagy jobban figyelni a meccsen magán....igenis szurkoltunk....talán be kéne szállni....a másik....engem ugyan nem kérdezett meg senki, milyen szájízzel távoztam, úgyhogy nem tudom, mire alapozza eme remek kis szösszenetét
megint más: táncosok....hááááát....na igen, minden meccsen ugyanaz, tisztelet a kivételnek zene és koreográfia(?????)....és igen, most akkor négy évesek vagy 18 évesek "táncolnak"..és azt is kéne nézni, hogy egy meccsre milyen zenével menjünk, ugyanis nem minden zene illik oda, amire a pompont lehet rázni...és igen...a ruha szinei :) néha én is jót mosolygok, hogy de szép a hazai táncoslányokon a másik csapat szine....kell ez egyáltalán??? és hogy lassan a B közép nem fér el a "szokásos helyén", mert a táncosok, jelzem, nem az ő hibájuk, oda vannak betömörítve a kedves néni által, aki hozza őket... |
|