Sziasztok!
OFF
Én is azt gondolom, hogy a tartalom a lényeg, nem pedig a hogyan... (Persze a mondatszerkezeti- és helyesírási hibáktól hemzsegő hozzászólásokban lehet, hogy éppen a lényeg esik áldozatul... Ezeket bizony néha nehezem tudom megfejteni, de eddig még sikeresen megküzdöttem velük - a'sszem). Számomra teljesen világos volt, hogy pusztán a hibák mennyisége késztette e tárgyban megszólalásra Picuj szaktársat - én semmi sértő szándékot nem fedeztem fel benne.
Zsazsi, ne kapd fel a vizet, mielőtt rányomsz a "Mehet" gombra esetleg olvasd át mégegyszer a hozzászólásodat, feltételezem, hogy egy-két hibát Te magad is észre veszel - már ha nem veszed (ezt is) kioktatásnak...
És szerintem ennyivel le is zárhatnánk a kérdést...
ON
Cápa!
Veled együtt min. ketten leszünk Kaposújlakon, merthogy én (is?) megfűztem a családot, hacsak valami egetrengető nem jön közbe addig, akkor legyőzzük a távolságot és minden jel szerint ott leszünk - persze hajnalról szó sem lehet :-)...
Viszont - vagy csak figyelmetlen voltam...? - az nem világos, hogy kell-é hivatalosabban is jeleznem a résztvételi szándékomat, vagy csak jól megérkezünk, és akkor jól ott leszünk...?