Leki Creative Commons License 2007.03.11 0 0 11
Köszi, de én ezt vártam ettől a meccstől, nem véletlenül mondtam, hogy tavasszal senki se mehet biztosra a Marcali ellen.
Az első félidőben rendre a Goli vezetett 2-4 góllal, Matus szinte mindig betalált, Huszák meg Kévést próbálta fogni, aki nem is csinált sok mindent, de Huszákot azért kétszer kiküldték róla. A Marcaliban Balogh Piroska góljai tartották a lelket. A félidő vége előtt sikerült is kiegyenlíteni de két buta hiba miatt 2 gólos előnnyel fordult a Goli.
A második félidő rémálomszerűen kezdődött a fővárosiak számára: zsinórban 4 gólt lőtt a Marcali ezzel rögtön meg is fordult a játék képe. Kévés is többször betalált végre, igaz ehhez a vendégkapus segítsége is kellett, de a gól a lényeg. Balogh Manyival szemben viszont kimondottan jól védett a Goli kapusa, látszott is rajta hogy a végén már nem mert kapura lőni! Mindkét oldalon volt egy-egy játékos akinek kimaradt ziccerei eldönthették volna a mérkőzést: Pék E. illetve Krivokapics. A második félidő nagy részében tehát a Marcali vezetgetett 1-2 góllal, de a Goli nagy erőket mozgósítva kiegyenlített az utolsó percre, amiben még vezethetett egy hosszabb támadást a Goli, de nem sikerült gólt szerezni, ahogy az időntúli szabaddobással befejeződő kontratámadásból sem.
Meccs után sok szurkoló sérelmezte hogy jóval több büntetődobást ítéltek a Goli javára, igaz kiállítást is többet kaptak. Én az osztályhoz képest kimondottan jó színvonalú mérkőzésnek ítéltem meg, gondolom a Nagyatád ellen nem játszott ilyen jól a Goli. Tudom sokmindent kihagytam, de majd leírják a szakavatotabbak.
Előzmény: tommy d'angelo (10)