flash3 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 793

Ami a csapatot és az elkövetkezendőket illeti, magam sem látok túl sok javulást a játékban az elmúlt három meccsen, mindig 35-36, jó esetben 37 percig tartott a meccs, ami ugye nem előny...

Persze ki-ki találhat magának bíztató dolgokat azokban a 35percekben, mert voltak, vannak, de ez a jelenlegi szerintem is kevés lesz mondjuk Pécsen, vagy itthon az ASE ellen, elengedhetetlen lenne a javulás ahhoz, hogy legyen keresnivalónk.

Az idei példátlanul bő keretünkről nem vagyok meggyőződve, hogy feltétlenül előnyünkre váli, sőt. A csapat a fontos, annak egysége, és hogy mindenkinek megtalálják a helyét úgy, hogy kijönnek az erősségei egyéni és kollektív szinten egyaránt.

Na ez az ami itt csak elvétve lehet meg, szvsz talán a fő probléma. Mert azt első ránézésre meg lehet például mondani, hogy Marciulionis bizonyára nem túl boldog a csere státuszával és redukálódott játékidejével, Zujovics is duzzoghat a mellőzöttsége miatt, és Ákosnak se hiszem, hogy használ, hogy ha fűti a tettvágy és jól is megy neki, szűk félidőnyi periódusra a kispadon felejtődik...

És ezek érzésem szerint legkevésbé sem segítik elő a legfontosabb tényezők, az egymásért és csapatért való kűzdeni tudást és akarást, valamint a megfelelő összeszokást és kohéziót.

Utóbbiban sokat segítene, ha lenne végre egy stabil kezdő ötösünk. Nem kell, hogy megingathatatlan legyen formaingadozások és taktika fényében, de általában nem szokott ártani, ha van. Úgy érzem, a legutóbbi, Phillips, Lowe, Ákos, Brigi, Zé összetételre lehet számítani, plussz élni kéne a jó személyi és szerkezeti variációs lehetőségekkel, mert bizonyára vannak. De Matifu eddig nem meccselt valami jól, látszólag nem érzete ezeket a dolgokat meccszitu, taktika, és forma alapján.

Na nem mintha én/mi érzenénk ha odakerülnénk, de utólag jól látszanak a ballépések, nem előnyös döntések,a melyek egy kicsit is hozzáértőnek már feltűnnek. Remélem beérik ő is és a munkája is, én a magam érszéről nagyon szurkolok neki, és a csapatnak, és bízom még az idei jó szezonvégben is!