Rigor Creative Commons License 2007.03.11 0 0 278

Azért azon is elgondolkozhatsz hogy amikor valai benyom egy ilyen imponzás listát ebben a formában csereberére utalva szerinted 1000-ből hány esetben van szó legális fejalánlásról?

Ha igazat mondasz, abban az esetben szerintem te lennél a legelső ember akitől a számtalan fórumba tett hasonló bejegyzés mögött nem warezolási szándék húzódik. Én legalábbis hoszú évek és számtalan fórum átolvasása után hasonlóval még soha nem találkoztam. Olyannal viszont megszámlálhatatlanul sokkal ahol pontosan olyan formát követve warezoltak emberek.

András nem tudom mitől lenne lehúzós kereskedő, annyira nem is vészesek az árai, ráadásul azt hiszem ha valaki egy csomó munkát feccöl egy termékbe talán mondjuk szeretne megélni belőle.

Ha te zenét készítesz komoly profi szinten sok energiát és pénzt belefeccölve hogy megélhessél belőle (tehát nem hobbiból) gondolom te sem örülsz neki ha pár darabot tudsz csak eladni, ami egy havi betevőre se elég aztán azt látod hogy abból koppintva a fél világ azt hallgatja. (sarkított példa de mégis)

Továbbá ne csúsztass, mert ilyet senki nem mondott hogy ami ingyen van az gagyi/gáz/nem kell (szerintem elég sok free cucc van ami űberel számos fizetőst) - de ugye te is tudod hogy nem erről van szó, hanem perpill egy olyan enyhén szólva warezgyanús dologgal ami pont a szerző orra előtt történik.

A nagy hőbörgés helyett ne és akkor mivan ha unatkozó milliomos vagyok dolog - talán egy korret nyilatkozat kéne hogy igen te ezt mind megvetted és bárkinek szívesen bizonyítod, nem ilyen nagyképű hörgés.

Előzmény: zsolike (276)