Rigor Creative Commons License 2007.03.11 0 0 273

Úgy tudom 7 másodperc hosszig felhasználható, bár ez valami nagyon régi adat (rég rágtam át az artisjus könyvet, azóta biztos sokat változott) - meg gondolom van valami korlátja a dolognak, mondjuk azt nem teheted meg hogy egy számból többször hét másodpercet pakolsz be megszakításokkal, vagy pont a levédett refrén dallamot nyúlod egy az egybe, bár ahogy hallottam gyakran megesik az ilyesmi. Meg aztán az ember tudtán kívül is könnyen tud olyan dallamot, dallamrészt írni ami már másvalakinek is az eszébe jutott. (nekem akkor volt egy kísértetesises érzésem amikor meghallottam egy no dubt számot amiben a gitár dallama egy az egyben egy ezeréves .mod zenémben elprüntyizett dallam volt, - de persze nyilván nem tőlem merítettek az alkotók, - nem is hallhatták - de kétségtelenül én írtam meg korábban - persze esetemben borzalmas "hangszereléssel").

Zsolike: ip után keríts már elő egy dinamikus ip-s embert aki mondjuk még anonym programot is használ. De nem ez a vicces, hanem hogy András teljesen nyíltan felvállalja itt az IRL személyiségét, úgyhogy minimális kutatás után akár elé is állhatsz azzal hogy ezt a sok cuccot te mint unatkozó milliomos mind legálisan megvetted és hogy kérjen szépen bocsánatot.

Ha meg ugyebár illegális a cuccod aminek elég nagy a valószínűsége akkor inkább neked kéne szépen lapítani, főleg olyannal szemben aki (ritkaság számba megy, de) csak legális cuccokat használ.

Előzmény: fotofabrik (270)