Nézegetve a statisztikákat, nagyon durva, hogy pontátlagban (ha kilőjük a már nem Albás Bankset) a legjobb Albás játékos, az összesített lista 36. helyén helyet foglaló Horváth Ákos
Szinte mindegyik csapatból legalább 2 játékos megelőzi Ákost.
http://www.ferfikosar.hu/rank/?lea=hun&fl=1
Ami még furcsa nekem a statot böngészve, hogy a legtöbb percet a teljesen szürke Kámán Tomi töltötte eddig a pályán.
Horváth Ákos és Kestutis percre pontosan ugyanannyit töltött a pályán, ami azért furcsa, mert Ákos sokkal eredményesebben játszott mint Marci, szerintem sem Marci sem Kámán Tomi esetében nem volt indokolt ez a sok játékidő.
Na mindegy, tegnap hoztuk a kötelezőt, bár ha 2 perccel tovább tarta meccs...szerencsére nem tartott.
Az utolsó 4 bajnoki meccset figyelembe véve, ha a papírformát nézzük akkor 3 vereség mellett még lesz 1 győzelmünk (persze lehet 4 győzelem is ahogyan 4 vereség is...)
Sajnos a tegnap látott hazai játékkal, csak a Kecskemét ellen lehet esélyünk, a Paks ellen sztem már nem.
Idegenben meg (amíg nem tudunk nyerni Dombóváron, Zeg-en vagy épp Sopronban) álmodni sem merek arról, hogy akár a Pécset, akár a Szolnokot még csak megszorongatni is megtudnánk.
(az már csak zárójeles értetlenkedés a részemről, hogy néhány perccel a meccs vége előtt, amikor még 17 ponttal vezettünk, miért nem küldte be egy kicsit Hangát? Ő sem tudott volna rosszabbul játszani a végén, mint akik a pályán voltak...)