JEFFREY
2007.03.11
|
|
0 0
97
|
Na de gondolj bele, ha egy megfígyelő kezében is lesz egy, és minden ok nélkül nekirontanak, ami úgye 23.-án is előfordult, hogy turistákat püföltek, akik bámulták az egészet, vagy épp söröztek egy krimoba.Nekem pl: a mai napig lelkiísmeretfurdalásom van azért a középkorú Holland házaspárért, akinek tolmácsoltam az Asztoriánál, és az Áldás alatt monták, hogy köszi, de Ők mennek és a Deáktér írányába índultak, s már a Székelyhímnusz alatt örületes pufogtatás és hangzavar volt.Erről ennyit.Én nem tudtam addig, hogy mi az hogy sokk, de nem fogtam fel, hogy állok a Blahán a Metrolejáratnál, és magyarázom, hogy merre menjünk a Villamossal a Moszkvatérre, mikor is a Villamosok leálltak és örületes füst és hangzavar.A párom rángatott le az aluljáróba.Otthon a Tv-n még bámultam kí a fejemből, s kb három hétig nem fogtam fel az egészet.A párom elmondta, hogy ezt nevezik sokknak, mivel van szaglása közel 40 év praktizálás után.Akkor kezdtem oldodni, mikor bárkível találkoztam "kíkiabáltam" az élményt.Ma már tudom, hogy nem félek, és nem hagyom magam megfélemliteni, hísz anno 72-ben már kaptam a Hidon is a kokárdámért, s még megvagyok.A szörnyű az volt, hogy akkor valamire számitott az ember, mert Diktatura volt, most állítólag Demokrácía. |
Előzmény: rtsrulez (94)
|
|