isz-akos Creative Commons License 2007.03.10 0 0 779

majdnem mindenben egyetértek, de ha valóban NG élete az Építők (ezt nem is kérdőjelezem meg) akkor félre kénne tennie a büszkeségét, és be kéne végre ismernie, hogy leültethet akárkit edzőnek a kispadra, akár 1 év alatt 3 edzőt is kipróbálhat, de a fehérvári körülmények között, igazán eredményes munkát csak Farkas Sanyi tud(ott) elvégezni.

Nem tudom mi baja van nevezett 2 úriembernek egymással (Sanyi'bát sosem kérdezném erről Gábor'bával meg alapból nem vagyok ismerősi viszonyban...)

A lényeg, hogy lehet próbálkozni vaskezű Krusciccal, vagy haverkodós Fodorral, esetleg még kissé tapasztalatlan Matussal, az eredmény sajnos nem lesz arany. És nem azért mert a játékosaink fakezűek lennének.

Sajnos pesszimista vagyok, és úgy látom még évekig cserélgethetjük a csapatot és az edzőket, bajnokok csak FS-sel lehetnénk.

Úgyhogy ha NG élete valóban az Építők, és fontosabb számára az hogy végre újra bajnokcsapat legyen Szfváron, a saját büszkeségénél, akkor valahogy intézniük kéne a nézeteltéréseket.

Nem hiszem hogy FS-en kivül lenne ma olyan edző aki képeslenne bajnokcsapatot kovácsolni Szfváron.

Előzmény: Törölt nick (778)