Ha elmentetted volna, te is tudnál idézni.
A rendőrök megvárták a Fidesz gyűlés végét, és adtak időt a tömegnek a másik irányba távozni. Csakhogy a tömeg a rendőrség jogos várakozása ellenére (hiszen ők jelezték, hogy a Deák tér felé nem jó menni) nem a rendőröktől és a balhétól távolodó irányba indult meg!
Egy ilyen, addig nem látott, ezer mozzanatában törvénytelen fejlemény miatt hibáztatod azokat a rendőröket?
Ha hiszed, ha nem, ez a válasz a felvetésedre.
"1. A Fidesz elmulasztotta-e a saját rendezvényének résztvevőit egy idejekorán leadott figyelmeztetés révén megóvni az előre látható veszélytől?"(2854)
Ha erre nem volt válasz az idézett kép, akkor mi lenne megfelelő szerinted? Lehet, hogy Neked nem tetszik ez a válasz, de sajnos akkoriban többen nyilatkoztak hasonlóan, vagyis lehet benne valami. A rendőrséget meg én sem dicsértem azért a napért sehol. Csak míg Ti folyton politikai tőkét próbáltok kovácsolni (persze már tudom, csak a nemzeti megbékélés érdekében) mindenből, ami aznap történt, én addig úgy gondolom, hogy a rendőrök egyszerűen szakmai hiányosságok miatt követtek el egy csomó hibát, ami hiányos irányítást és kiképzetlenséget egyaránt jelent.
A Fidesz szervezői viszont legalább ekkora hibát követtek el! He nekem szól valaki, hogy balról balhé közeledik, akkor akár azon az áron is elküldöm jobbra a barátaimat, hogy nem mondhatom végig, amibe belekezdtem. Ez nem is szakmai, hanem emberi dolog.