norio
2007.03.09
|
|
0 0
300
|
Az előző üzenetemet Kalmonak szántam, bocsi.
Neked meg azt szánom, h :))) Nekem nincs kocsim és nem is nagyon szeretnék városban. Rengeteg pénzt visz el és valszleg csak ritkán használnám, pl. mikor bevásárolok, vagy hétvégén kiutazni piknikezni/bográcsozni vhová. A városban nem annyira praktikus. Állandóan dugó van és esküszöm, hogy gyorsabban haladok gyalog, mint az autók mellettem, mikor du 4-5 körül jövök a gurulós bevásárlószatyrommal hazafelé a Fő utcán. A szagukról nem is beszélve :(
Jé, nem is ide akartam kilyukadni :) szóval én nem tudom milyen stresszek adódnak vezetés közben és sajnálom szegény férfiakat, akik a buta szőkék miatt keverednek balesetbe, mert az édeske éppen szépítkezett a visszapillantó tükörben, vagy a körmeit nézegette, amikor a lámpa már rég zöldre váltott stb. De ennél még rosszabb lehet, mikor telefonál vezetés közben. Én inkább megspórolom magamnak ezeket a stresszhelyzeteket. Elvileg a BKV bérlet havi díja még mindig olcsóbban jön ki, mint a benzin ára havonta rendszeres használat közben. Ráadásul helyettem a buszvezető stresszeli magát. Hát nem jobban megéri? |
Előzmény: Törölt nick (298)
|
|