"Ha eddig nem lett volna fasiszta jelkép az Árpád sáv, majd azzá teszik, akik hordják?"Amióta világ a világ, azóta a jelképeket azok teszik jelképpé, akik használják. És ha fasiszták használnak egy jelképet, akkor az sajnos előbb-utóbb fasiszta jelkép lesz. De ennek mi köze a "minden jobboldali" elleni állítólagos kiszorítósdinak?
És egy nem fasiszta jobboldali miért sértődik meg, ha valaki a fasisztákat kárhoztatja? Persze ha valaki szimpatizál velük, az más. De akkor ne csodálkozzon, ha előbb-utóbb velük vonják egy kalap alá! Tessék már felfogni, hogy szerintem (is?) van különbség a fasiszta és a jobboldali között. Mert a jobboldali egy jóval tágabb fogalom, épp, mint hogy aki baloldali, az sem feltétlen kommunista. De mint ahogy én nem akarom védeni Kun Bélát, és nem akarom terjeszteni a nézeteit, úgy elvárom, hogy a tisztességes jobboldali se tegye ezt a fasisztákkal és nézeteikkel! Vagy ez már kirekesztés, és kiszorítósdi?
De tudod mit? Majd akkor folytassuk ezt a vitát, ha Te is válaszolsz nekem valamire. Hogy ki is vagy. Mert Te bátran kérded a másiktól, hogy ő hol van. Akkor magad is válaszolj erre! Mert itt Te vagy, aki bármi mögé is elbújik. Nem muszáj itt felfedned magad, írhatsz mail-t is. És ha nem a más nicken rég ismert emberek küzül való vagy, még a titkodat is megőrzöm. :o)) (Ha viszont más nicken itt vigyorogsz, akkor az nem vet túl jó fényt Rád, ugye érzed?)