Sziasztok!
Én is megkerültem! :) Mik nem történtek errefelé?? Tele a kocsma, és uj vendégek is lettek!! Üdv mindenkinek!!
DivkA!, ha még jársz erre:
Mi is kisgyerekkel szoktunk utazni, aki jelenleg 5 éves, de másfél volt, mikor először mentünk vele. A bevezető utazás az Korfu volt, méghozzá azért, mert ez volt a tesztut, hogy fogja bírni a repülőt, oda csak 1 órát kellett utazni vele. Aztán meg, hogy ugye Europa. Azóta persze csöppet felbátorodtunk, megjártuk vele többször a Közel-Kelet néhány országát is :))
Szóval amit én ajánlanék: Tunézia jó választás, az alább felsoroltak miatt - tengerpart, ár, ilyenek. Aztán szóba jöhetne még szerintem Törökország is, ott kb. 2 éves korában voltunk, nem emlékszem pontosan, egy gyönyörű, és viszonylag olcsó last minute 5 csillagos!!!! (életemben nem voltam még, és azóta sem... :)) szállodában, nagyon szuper volt, játszótér, csuszdák, minden. Ha a Korfuval felkeltettem a figyelmedet, itt a szállodát is tudom javasolni, ide még vannak utak, fantasztikus kis club-szerű gyerekbarát szálloda, kisvasuttal, nagyon klassz volt.
Tunéziában és Sousset javasolnám mindenképpen!!! Ott strandolni és viszonylag közelben nézelődni is lehet. Ha csak pihenés, akkor meg Djerbát. Ott is olyan szállodában voltunk, (nem volt még 2 éves) hogy csak néztem, és nem volt drága.
Kb. ennyi, mi most készülünk, nemsokára indulunk Párizsba, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz!!
Sati, ne csináld már, írd már meg milyen volt Róma, és tegyél már ide egy rakás képet...ne kelljen már utánad keresgélni megint egy másik topicban!!!! lécci!!!