Kilátó Creative Commons License 2007.03.08 0 0 263

1.) Kérlek nevezd meg, konkrétan milyen rágalom hallatszott el Kókáról.

2.) Ez egyébként szép gondolat, csak az adott esetben egy baj van vele.

Az, hogy Ti (legalábbis szerintem) sikerpropagandát folytattok. Ezalatt azt értem, hogy közepes vagy a közepesnél kicsit jobb dolgokat felnagyítotok, és hatalmas nagy sikerként kommunikáljátok. Azaz szerintem irreálisan állítjátok be a közelmúlt tényeit a saját javatokra.

(Ezzel kapcsolatban pedig én is mondhatnám, hogy a Fodor oldal ilyet nem csinál, csak a Kóka-oldal. Fodor támogatói (ha egyáltalán vannak ilyenek, én nem vagyok párttag, csupán egy egyszerű (régi) mezei szavazótok, eléggé kiakadva) nem látom, hogy egyre-másra nyitnák ilyen számban az újabb és újabb topikokat, hogy jelöltjüket promotálják. Fodor támogatóinál nem látom (bár lehet, hogy van, de én nem látom, nincs annyi időm itt ülni a netnél, bocs), hogy új nickeket nyitnak választás előtt, mint pl. Asquith nickje, amin pár kivételtől eltekintve csak a Kóka-Fodor témához látható hozzászólás. Fodor oldalán nem látok ilyen nyomulást.)

Na most ha valaki a fent definiált sikerpropagandát folytatja, a másik pedig csendben marad és korrektül nem (ill. nem nagyon) fényezi magát, akkor nyilvánvaló fölénybe kerül az aki a dolgok fényezett beállításával nyomul előre (Ebben áll a PR hatalma, van is nagymestere az országban, úgy hívják: FIDESZ. Gondolom, hallottad már őket kommunikálni az eredményeiket...) Ez ellen pedig sajnos csak úgy lehet védekezni, ha megpróbáljuk kimutatni, hogy a sikerpropagabnda mögött a tények kicsit mást mutatnak. De erre már megvan a következő sakkhúzásotok: ilyenkor azt mondjátok, hogy az illető hőzöng, mocskolódik, rágalmaz stb.

Ügyesen felépítettetétek a kommunikációtokat, valóban: élen megy a sikerpropaganda, aki pedig cáfolni próbálja a szemét mocskolódó. Jó taktika, gratulálok!

Előzmény: libsike2006 (249)