cápaFeri Creative Commons License 2007.03.08 0 0 5758

Mint ahogy már írta más is, Pusztazámorral együtt eltűnt a honlap. Páran még pénzzel is támogatták létrejöttét ill. fennmaradását. Én az elején szkeptikus voltam, mint minden hasonló induló dologgal és sajnos be is igazolódott félelmem.

Pedig már kezdtem magam beleélni, hogy lesz egy klubunk. Csináltattam is egy matricát, aminek próbapéldányát felragasztottam a gépre -ezzel is kissé előresegítve környékünkön a reklámozását. Most majd kaparhatom le. Gondoltam teszek fel másikat, a másik lacsi klub honlapcímét, ha esetleg oda csatlakozom majd. Le is dumáltam a nyomdással, hogy nem ebben a formában, de kell majd matrica. Külső-belső, fekete-fehér formában.

Még tavaly egy érdeklődő levelet írtam az ottani illetékesnek, hogy is lehetne belerázódni klubuk életébe, de nem kaptam választ, ill. kaptam, de pár hétre rá a fórumon. Lettek volna ötleteim kis térségünk lacsisainak összetrombitálására, hogy gyarapítsuk az állományt, de nem történt nagy rámozdulás ötleteimre. Olvasgatva a fórumot néha azt látom, hogy a tagok a klubdíj fejében járó dolgokat hónapok múlva kapják meg stb. Szóval még lenne mit tökélesíteni ezen a klubos dolgon, bár elismerem, hogy nagyon nehezen (hosszú évek alatt) lehet arra a szintre is eljutni, ahol most tart klubéletük így kívülről látva.

Ezért is gondoltam, hogy össze kéne rántani a társaságot és ha nem is egy külön klubot alapítva, hanem -valamilyen formában egységesítve ezt a társaságot- a másik klubhoz valahogy csatlakozva lehetne fejleszteni a daewoo-chevy tábort. Erre jó alkalom lenne ha páran el tudnánk menni egy ott szervezett talira, aztán majd kialakul valami.

Ja...a matrica, ami kaparásra vár:

Előzmény: ooz1 (5746)