GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 654
a pécsi szakmai igazgatót is simán le lehetne csukatni...

Walker: most nincs itt se Younger se Walker. igaz az ő posztján van elég ember, csak pont nincs..
Younger: ha nem bírja ne igyon, de én pont arra emlékszem h minden meccsen hajtott és csendben nyomott egy 20pts/10rbd-t. ami most nincs..
Spivey-val annyiban van szerintem igazad, hogy a meccsvégi helyzeteket rendszeresen elrontotta, de szerintem Williams mellett ő volt az egyik leghatékonyabb az ellen védekezésének megbontásában, killer cross-overe van.

uccsó bekezdés:
kettős mérce: van akinek mehet a lógás, komoly alibikirályság, van aki hiába hajt és alkot, akkor is hülye marad... a következetesség hiányát vélem felfedezni ami pedig csapatbomlasztó ez pedig a vezetőségtől ered...

nem határoztam el h NG rossz ember, annyit viszont mondhatok, hogy számomra antipatikus. de ez sem mai eredetű. csak azt nem értem hogy miért érezni azt hogy nem szeretné ha itt közönség lenne...

pénz: nem a bérletre gondoltam, az nálam már valami káros szenvedély hogy minden évben megveszem, holott anélkül is be lehet jutni a meccsekre, inkább arra, hogy van városi pénz is a csapatban (igaz nem annyi mint a fociban) és az a Te pénzed is, innen kezdve meg nem mindegy hogy miként költik el

Előzmény: AlBaPaPi (647)