libsike2006 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 223
Való igaz, hogy Kóka sem az ideális jelölt. Kunczéhez képest mondjuk igen nehéz jobbat találni. És ezzel még azt sem mondtam, hogy lehetetlen lett volna. Kóka csak Fodorhoz képest lehet esetleg jobb jelölt. Akár ő akár Fodor lesz, az egy lutri a párt szempontjából. Nekem is közelít a véleményem Alizka véleményéhez és valóban úgy gondolom, valamivel több szól Fodor ellen, mint Kóka ellen. Jó sokáig erősen ingadoztam a kérdésben és nem tudtam eldönteni a két nem ideális választás közül melyikre szavazzak. De itt Jehu=figyelő, és Liberta az SZDSZ-nek ártó és az SZDSZ-t gyalázó megnyilvánulásai, valamint a szélsőjobb vad Kóka ellenes kirohanásai segítettek a döntsében, hogy ezekkel szemben akkor már inkább a Kóka.
Lehettek volna sokkal jobb jelöltjeink náluk. De nem lettek. Akit nagyon szeretnék, az éppen a fővárost vezeti, nem tudja összeegyeztetni ezt a párttal. Sokan mások sem. Akit leginkább hasznosnak tartottam volna , hogy induljon és ma sem értem miért nem indult, az Horn Gábor, rá látod minden fenntartás nélkül simán tudtam volna szavazni, kétségek nélkül is.
Előzmény: Callie (222)