isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 651

Az, hogy miért nem alkot csapatot ez a 10 játékos nem tudom, szerintem erre nincs is megfelelő magyarázat. Talán hiányzik az olyan játékos, aki összefogná a klikkeket, aki felvetné ötletként, hogy üljenek be egy kolára valahova edzés után, vagy menjenek el közösen akárhova. Mindegy hova, csak legyenek egy kicsit együtt edzéseken és meccseken kivül is, ismerjék meg jobban egymást, ne csak csapattársak, hanem barátok is legyenek, akik a pályán nem csak magukért, hanem a másikért is megdöglenek.

Erre nincs recept, ha ez nem jön magától, ha erre nincs igényük a játékosoknak, akkor sehogy sem lehet szerintem orvosolni.

Kicsit higgadtabb fejjel, elnézést a játékosoktól a tegnapi fakezüzésért. Nem azok, sőt legtöbbjük kivételes tehetség. De ugyanakkor őszintén az a véleményem, hogy ez a mostani Albacomp nem egy csapat, csupán jobbnál jobb játékosok akik ugyanolyan mezben játszanak.

Ha tudnám a megoldást, hogy lehetne ebből a sok jó játékosból egy JÓ csapatot összekovácsolni, máris jelentkeznék NG-nél és megmondanám mit kéne tennie. Így viszont csak azt mondhatom, hogy több több sokkal több lehetőséget a fiataloknak, akik ugyanúgy képesek kikapni a ZTE vagy a Dombóvár otthonában (is) mint a "nagyok", de a fiatalokon még látni, hogy ők minden pályán töltött percet élveznek és próbálkoznak...míg a "nagyokról" ez nem mindig mondható el (legalábbis nem látszik rajtuk, hogy minden percet élveznének)

Előzmény: AlBaPaPi (650)