levisoft70 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1548

Nos ma voltam eloszor a belvarosban az aixam 400 assal, amit ajkan vettem a Duna... KFt tol.

Mindenki megnezi es sokszor meg sem eloznek hanem csak bamulnak, hogy mit is latnak :) 65 el tudok menni a forgalomban es most jottem haza kobanyarol, vegig a hungaria krt on, igazabol egy BMW elozott meg, de azt is utolertem a piroslampanal.

3.2 litert fogyaszt az auto es pocre indul.Mar a hangjat is megszoktam de full gazon telefonalni nemtudok a kocsibol :(

A rugozasa szart sem er, a legkisebb uthibat is rogton megtorolja a futomu es razkodik az auto, de elmeny vele kozlekedni.Egy hetig biztos ezzel jarok most, csak azutan ulok be a rendes jarganyba.Rendorrel meg nem talalkoztam de felek tole mit fog szolni a kresszmesemhez :)

En nem bantam meg az autot, de mindent ovok az 500-550 e ft koruli nem rendbehozott lestrapalt autoktol.

Az Osztrakok se hulyek csak az jon Magyarorszagra ami kint mar eladhatatlan.

Mielot ezt megvettem 650 ert, 4 db 500-600 e ft os jarganyban is ultem es mindegyiknek volt valami baja, es a motorjuk sem huzott rendesen, leallt, nem ment a  km ora, nem volt vilagitas, elektromos bajok, ajtok nem zarodtak be sem lehett csukni, muanyagok eppenhogy nem estek le rola.

Szoval en inkabb kicsit tobbet raaldoztam, mert az akkori felhozatalbol ez volt a legjobb valasztas.Egyaltalan nem akarom leszolni az oregebb darabokat, de felujtas nelkul azokkal nagyon sok javitani valo akad.

En csak menni szeretek vele, szerelni se idom se helyem hozza.