GordonGekko
2007.03.08
|
|
0 0
630
|
szerintem a csarnok alatt húzódó vízerek minden emberre máshogy hatnak. ez az egyik érv. a másik már párszor elhangzott, hogy itt időben jön a fizu és valakira demotiválóan hat, főleg ha hossző évek során úgy szocializálódott hogy ingyen játszik, agy kvázi el kell adnia magát, hogy elvigyék. :) a harmadik szerintem a közeg. ami két részre oszlik. szerintem abnormális hogy a vezetők beleugatnak a szakmai munkába, napi szinten (lsd meccsek) illetve a közönség is változott. nekem mindig beugrik Farkas Sanyi egyik gondolatmenete, tán 99 körül mondhatta egy beszélgetés alkalmával, hogy azért szeret Fehérváron dolgozni mert itt szeretik a csapatot, és ha esetleg kikapunk akkor nem törik be a lakásának az ablakát, akkor is érzi a bizalmat, szeretet. na ez kurvára megváltozott az utóbbi pár évben... :(( amúgy ha már igazolásoknál vagyunk: miért nem tartottuk meg a mi nagy fogásainkat?? úgy mint:: Damon Williams Tory Walker Kenny Younger Jermaine Spivey (azok a válaszok, hogy "bunyó/sérülés/spiveykiutálta/egy meccsen 0át dobott és utána röhögött" na ezek nem érdekelnek..) |
Előzmény: Bird33 (627)
|
|