isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 628

"A duzzogás meg hiába, teljesen félremagyarázod, amit írtunk."

Nézd, nem vagyok egy duzzogós fajta, távol álljon tőlem minden ilyesmi.

Annak csak örülök, ha Te szakértő szemmel úgy látod, hogy nincs morális válság a csapat körül, és tényleg egy teljes, egymásért és a szurkolókért is 100%-ig küzdeni tudó csapatot alkot ez a 10 Alba mezben játszó játékos, akiket minden egyes vereség legalább annyira zavar, mint a szurkolók nagy részét. Valószínűleg csak az én elképzeléseim mások arról, hogy milyen is egy igazi csapat, de ez legyen az én bajom...hál'Isten ez egy kiszámíthatatlan bajnokság, így minden vereség megmagyarázható (és elfogadtatható), soha nem szabad számon kérni a játékosokat (hogy vajon mindig mindent megtesznek-e a győzelemért) 

Tudod, Te a múltkor Wittmant hibáztattad, hogy Pécsre igazolt, hogy ez csakis az Ő döntése volt. Nos nem tudom, hogy történtek a dolgok (gondolom Te igen) de azt nem hiszem, hogy az itteni fizetésére ráigértek volna, és lehet hogy még abban is igazad van, hogy a játszott percek tekintetében sem járt jobban (bár nekem azért efelől kételyeim vannak)

DE

szerintem az egy igazán döntő momentuma volt a dolgoknak, amikor itthon játszottunk a Pécs ellen, és vesztett állásnál 10 másodperccel a vége előtt Ivkovics szándékosan átkarolta Krisztiánt miközben hozta fel a labdát, így dobhatott 2 büntetőt és megszerezhette az első pontjait azon a meccsen. Gondolom emlékszel rá, hogy Ivkovics tapsolt a kosarai után a legjobban a csarnokban illetve mennyire ölelgette meccs után Kicsit. Nem azt mondom, hogy emiatt ment oda, de sztem vmennyire ez is szerepet játszhatott. Egy olyan plusz pozitiv kisugárzása volt ennek a jelenetnek (ha Kicsi helyébe képzelem magam) ami évek óta hiányzik az Albanal.

Az is óriási kérdés, hogy azok a játékosok akik Kaposváron rendre nyerő emberek voltak, nálunk miért szürkülnek bele a csapatba, miért nem tudnak meccseket (fontos meccseket) megnyerni nekünk???

Miért van az, hogy ennél sokkal gyengébb kerettel is nyertünk már bajnokságot??? (Talán mert akkor valóban csapatként müködött a csapat, és a tudásbeli különbséget lelkesedéssel és küzdéssel tudták egyensúlyozni...ezek a mai fiúk lehet hogy nem fakezűek, és valóban egytől egyik kiváló játékosok...de ez csapatsport és hiába vásároljuk össze a legjobbakat, ha valami miatt mégsem tudnak csapatként működni...)