na én is beleugatok az isz-ákos által felvetettekhez...
először is a csapat körüli gondok nem most kezdődtek, hanem évekkel ezelőtt.. de ez egy adottság nem tudsz vele mit csinálni, sajnos, tetszik nem tetszik, alkalmazkodni kell hozzá. ha tudsz szerválni évente cca 200-250millát akkor lehet csinálni. félre ne értsetek, ezzel nem akarom védeni NG-t, de azt el kell ismerni, hogy máshol ennyi lehetőség sincs (az most más lapra tartozik hogy ilyen háttérrel lehet hogy lehetne jobban is csinálni..)
aztán az valóban érdekes, hogy az idei csapathoz eddig két esemény kapcsán van kötödésed: Philips korábbi angol csapatának láttad a termét - király. és voltál egy meccsen. ezek után van egy kijelentésed hogy Lowe és Trusin közötti van némi párhuzam, majd utána egy vesztett meccs után rögtön mindenki fakezű.
nos én is kibaszott ideges voltam és vagyok mikor este hazaértem és láttam hogy kikaptunk. mivel ez is egy nyerhető meccs volt (nyilván minden meccs az), és kurvára idegesít, hogy ha egy-két ilyen nyerhető meccset behúzunk akkor ott vagyunk a második hely környékén. de nem húztuk be, erről szól a sport, hogy nem lehet mindig nyerni, ez nem a Boston Celtics a 60-as évekből..
azt is vedd észre hogy ez az utóbbi sok-sok év egyik legkiszámíthatalanabb bajnoksága, miért?
gondold végig... hol áll a Kecsó, hol áll és hogy került oda a Paks, ki mindenkit ver meg a Zte, a Nyír1, a Falco, és ők hol állnak stb stb... ettől jó ez.
na az már látszik, hogy rövid távon rossz döntés volt elküldeni Fodort, mert ő ugye a második helyen állt a csapattal, és az volt a duma, hogy nem megy a játék. na azóta a játék se nagyon megy és még ki is kapunk. (persze Fehérváron tradíció második helyen álló csapattól eltanácsolni az edzőt...)
én is már azon az állásponton vagyok, hogy ezt az évet be kellene áldozni, igaz a playoffban bármi lehet, de nyomatni kellene Hangát, Supolát, ők mindenképpen NB1be valók és annyit tuti tudnak hozni mint egy-két indiszponált légiós, és gyanítom kevesebbe is kerülnek, és szerintem az embereket is jobban érdekelné... aki volt valaha junci meccsen, tudja, hogy ezek a srácok nem bénák és az a szint már nem kihívás nekik
hajrá alba
(és télleg kellene már a Kofi! :))