Bakancs4 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1540
A Konrad könyvre azt mondtam olvasd el , nem túl hosszú , szerintem könyvtárban hozzáférhető , mert így nem tudod mire válaszoltál . Az érzelmekről annyit még, hogy , számomra vadidegen embereknek válaszolgatok esténként 1-2 órát eltöltve ezzel........Egyébként értem én a szempontjaidat . valóban nincs nálunk megfelelő szervizhálózat és alkatrészellátás . A Ligiernek elvileg van Érden szakszervize (nekem 140 km volna) , de szerintem én akkor sem vinném túl sűrűn oda ,ha a szomszéd utcában lenne , szeretek bütykölgetni , a Renaultomat és kerékpárjaimat is magam szervizelem , pedig arra lenne itt vállakozó . Annak , aki csak közlekedési eszközt akar nem tudok mit mondani . Lásd : Jarome K. Jarome : Három ember kerékpáron c. könyvben a "szenvedélyes kerékpárszerelő" leírást . A drága autót lehet kímélni a fentebb említett kispolszkival is . Annyit tehetek , hogy aki mégis valamilyen ok miatt ilyen gépet vett , és tanácsért fordul ide -- akár jogi , akár műszaki téren -- tőlem telhetően válaszolok . Mellesleg minél több ilyen jármű lesz annál inkább kialakul az alkatrészellátása és a szervizrendszere . Az útörők vére mindig hamar csordul . Az első ilyen gép az enyém volt a városban , most már néha szembejön egy-egy . Néhány év múlva természetes lesz , hogy valaki vesz ilyet és nem neki kell bütykörésznie rajta .
Előzmény: BIGYO2 (1537)