deirdre Creative Commons License 2007.03.07 0 0 2798

Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e, és ha igen, mit. Nem akarok beleavatkozó tanítónéninek tűnni, de most már úgy érzem, hogy nagyon elmérgesedett a helyzet. Nincsenek illúzióim, de néhány dolgot szeretnék leszögezni.

Találkoztam Christiannal, kétszer is. Az első alkalom az "üzletelésünk" volt, a második teljesen véletlen. Udvarias, tisztességes és megbízható fiatalember, a két 20 perces találkozásunk kapcsán csak jót tudok róla mondani.

Találkoztam Hondas-szal is, vele is A.C-vásárlás ügyén. Szintén pontos volt, (sőt, ő várt rám) és mindenben ahhoz tartotta magát, amiben a korábbi levelezésben megállapodtunk.

Tehát a két fiúval semmi baj nincs.

Egymást lehet utálni, de ehhez nekünk, kívülállóknak semmi közünk.

Mint ahogy ahhoz sincs, hogy ki mit csinál a könyveivel, a gyűjteményével. A lapjait egyenként kitépheti, rajzolhat rá, elviheti papírgyűjtésbe, begyújthat vele, ELADHATJA. Ezen lehet bosszankodni, de nem érdemes, levelezni róla pedig egyáltalán nem, hiszen tényleg szíve-joga, hogy mit csinál vele.

Persze, gorombáskodni, és durva szavakat írkálni senkinek sem kellene.

Én azt javaslom, hogy lépjünk ezen túl, és térjünk vissza oda, ami ennek a topic-nak a tárgya: Agatha Christie könyveire.

Mit gondoltok??