christy1987 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 2797
Jó. Hondassal nem lehet beszélni, csak provokál, tőled azért megkérdezem. Miért baj ez? Miért baj, ha megtudom hogy a gyűjteményem pl 65000 forintért elkelne? Nem értem!!! Légy oly szíves magyarázd meg. Amúgy azt sem értem mi közötök hozzá ha eladom? Mi van a De nem adom el, szóval ez a 6410 forintért árulja a könyveit ez tárgyatalan. Van egy csomó ember, van valamilyen családi ereklyéje vagy én nem tudom, a világért sem válna meg tőle, de elviszi egy becsüshöz mert kíváncsi mennyit ér? Akkor ő már rögtön egy köcsög? Mert most körülbelül erről van itt szó, ha jól látom. Mivel napnál világosabb hogy a könyveket nem adom el, ezt ha egy csöpp eszed van te is beláthatod, akkor pedig nem értem mi a baj. A világon semmi kivetnivalót nem találok ebben. És igen, megrágalmaztál hogy régebben könyvekkel kereskedtem, jogtalanul. Nem érdekel, hogy mit döntesz el, nem volt igazad, amit elég konkrétan alá tudok támasztani. Ilyenkor a gerinces ember feláll és bocsánatot kér. Független a hungás könyvei számától. Nekem ez a véleményem. És a vitát ti kezdtétek rágalmazással, szóval akkor van vége amikor kedvem van. Szal ez nem úgy működik hogy odaszúrtok hármat és lezárjátok amikor szorul a hurok, hogy épp nem volt igazatok:)