hát, kifejezetten csak csines kiállítás még nem volt - ezek mind vegyes kisállatkiállítások, sokféle állat: csin, malac, nyúl, görény, gyakran 1-2 macskás (és így rengeteg ember, mert aki malacotnézni jön, a többit is megnézi ha már ottvan) - de kutyás szinte soha.
Egy kifejezetten kutyás örökbefogadós napra olyan ember megy el, akit ez már amúgy is érdekel - de aki csak úgy eljön kisállatokat nézegetni, és belebotlik a kutyatémába, az is fogékony lehet(ne) a dologra...
igyekszem majd odaszokni a fórumra, és esetleg ahova elférne pár kutya, oda hívni őket - pl a pesthidegkúti kiállításon tuti elférne egy kutyás stand, és oda rengeteg kutyás jön a szépségverseny miatt, akiknek lehet osztani az észt ;)
a figyelmen kívül hagyásuk fel sem merült, de ezek az egyesületek a kutyákkal foglalkoznak - a kutyák mentésével, elhelyezésével, stb - az ismeretterjesztés, szóval az emberekkel való foglalkozás (nekem úgy tűnik) "másodprofil".
közben támadt még egy kósza gondolatom: a csippeltetés kötelezővé tétele talán nem csak nekem szimpatikus ötlet... Vannak internetes petíciók, ugyan jópárat aláírtam már, de sajnos nem tudom, hogyan kell elindítani egyet :"> De sztem ezt simán keresztül lehetne vinni. Ha van erre érdeklődés/igény, megpróbálom kideríteni, hogyan működik ez a dolog...