christy1987 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 2783
Na most elmondom a véleményemet! Mindenki aki engem szapul és nem ismer, KAPJA BE A FASZOM! Nem akarok házat venni a könyveimből. Látom hondas neked megy a szarkavarás! Azért gyűjtöttem a könyveket mert szépek! Lehet nem vagyok akkora AC rajongó, hogy fejből megmondjam melyik kiadásból hiányzik három sor, de szépek a könyvek, szórakoztatóak, jogom van nekem is ilyen könyveket birtokolni. Pontosan ugyanannyi mint bárkinek... Ha pedig hondas olyan jó arc lenne, akkor miután booklineon lecsapta a Temetni veszélyest (gondolom onnan vette) szólt volna neked, és akkor most neked lenne meg az a könyv, nem pedig nekem. De utólag persze ő a király :) Sebaj :) Nálam van a könyv, most már képen is nézegetheted a teljes sorozatomat :)

A minimálár 250.000 azért ennyi, hogy biztosan senki ne érje el, és ne kerüljön negativ értékelés a vaterámba. Poénból irtam hondasnak, hogy ha eléri a minimálárat majd veszek belőle lakást... Tegnap este láttam hogy egy 1938-as halál a niluson 10000ekért kelt el, este feltettem az enyémeket kiváncsiságból.

A két cim amit most hondas mondott, mindkettő tőlem származik mint őtlet, de a hungarianbooks.com a fókusztól rendeli a könyveket ha nekik nincs, akkor ott sincsen. Szóval azt mondták nekem emailben, miután tájékoztattam őket, hogy a fókusznál már nem kaphatóak a könyvek, hogy leveszik a rendelést, de akkor ezek szerint nem vették még le. A sunbooksot is én mondtam neked, de onnan nem tudsz rendelni, fel kell keresni egy üzletet, aki esetleg tud tőlük rendelni. Szóval kedves hondas, ha te a saját infóidat nem osztogatod, oltod az enyémeimet, akkor légyszives ne azzal kérkedj, amit én mondtam... A hungarianbooksot eléggé leoltottad 500 hozzászólással ezelőtt... hogy marha aki ennyi pénzért vásárolna ott.

"De kimagyarázta magát"... kimagyarázom mégegyszer magamat kedves Rabótnyik. Szépen lassan, hogy mindenki értse. Hungás könyvem soha nem is voltak, tehát azzal nem tudtam kereskedni. Az ehhez a kiadáshoz passzoló kötetek közül életemben a következő könyveket adtam el:

Titokzatos kék vonat: puha kiadást Bura Pálnak, mert a keményet gyűjtöm, rosszat vettem a vaterán.
Gyilkosság a diákszállóban: puha kiadást antikváriumba nem rég, mert már semmire sem kellett, szintén vaterán vettem.
Rejtély az antillákont: vaterán vettem nem felelt meg az állapota (megnyert licitim meg lehet nézni)
Titokzatos kék vonat: kemény kiadást Vannusnak, ferde a gerince, megsérült, amikor a postás az ajánlott küldeményt a ládába tuszkolta. Ezt Vannus te is megerősitheted.
Macska a galambok között: kemény kiadást Bura Pálnak, jeszentől vettem és utólag láttam mennyire rossz a könyv.
Öt kismalac: kemény kiadást Bura Pálnak, jeszentől vettem és utólag láttam mennyire rossz a könyv.

Jeszentől még vettem három könyvet, Nyaraló gyilkosok, Gyilkosság meghirdetve, Egy marék rozs, de azok jók voltak. Minden egyes állitásom valódiságát az illető emberektől, illetve a vaterás adásvételeimből meg lehet nézni. Kibaszottul de jó kereskedő vagyok, hogy megveszek egy könyvet jeszentől 1800ért, azt eladom Bura Pálnak egy ezresért... NE LEGYÉL MÁR ENNYIRE HÜLYE RABÓTNYIK! 1700ért vettem a kék vonatot puha kiadásban, tévedésből el kellett adni áron alul adtam azt is, aztán ugyanattól (nem licitálva vaterán) megvettem keményben is, és erre a postás begyűrte azt is, megint olcsóbban adtam el. Megáll az ember esze, hogy itt vádaskodsz te is, amikor én rendesen szóltam mindig hozzád. Vannus azért tőled sem ezt vártam, miután Veled személyesen is találkoztam, és azt hiszem korrektül viselkedtem Veled.

Amit még hondasnak irtam az az, hogy azt csinálok a könyveimmel amit csak akarok. Ha van kedvem repülőt hajtogatok belőlük, ha van kedvem lakást veszek belőle. De mint emlitettem nem fogom eladni. Egyedül az Álmok háza az, amit deirdre adott nekem baráti szivességből. Ez az az egyedüli könyv, amihez kötelez az emberi jóérzés. Ha kereskedni akartam volna ezzel is, akkor felkerestem volna azt az embert aki éppen ezért a kötetért ad 8000 forintot a keres kinál honlapon (nem tudom amúgy keresi-e még). Szóval ha valakinek valami baja van velem, iwiwen megtalál, meg a hirdetésekben is a telefonszámomat, fel lehet keresni, és el lehet mondani élőben. Erre téged is bátoritalak hondas. Ha annyira fontos ember vagyok, hogy tegnapi cselekedetemre ma délelőtt már az egész fórum felbojdult, az inkább bók, mintsem kinos. Amúgy kitöröltem amit irtál a könyveimre hondas, de beirhatod mégegyszer, sőt, másold be ezt a linket is amit ide irtam, nyugodtan. Nem csináltam semmi olyasmit, ami szabályellenes lenne a vaterán :D