hondas1 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 2780

Igaz ami igaz, közvetlen a sunbooks-tól csak kereskedők rendelhetnek, viszont a kereskedőiknél megvásárolhatod a könyvet, ha épp van nekik, ebben viszont a nyílvántartásukkal tudnak segíteni, hogy hol lehet esetleg még belőle...Nagyon készségesek ha telefonon érdeklődsz és megpróbálnak minden tőlük telhetőt megtenni.

Én pl. hungás kiadványok végett kerestem őket és mondták, hogy itt és itt még biztos találok ebből meg abból(pl. pápusztaszecsődre szállítottak 2db-ot amiből még van egy...stb).

Szerintem hívd fel őket, veszteni csak pár percnyi költséget tudsz a telefonszámlád terhére.

A német oldalon meg megint azt írják, hogy telefonos tájékoztatás magyarul is...

Én szerintem kérdezd meg ott is, ha már csak ez az egy könyv hiányzik, ennyit megér(igaz drága nála, mert 3500körül jön ki, de akkor is vadi új, nekem legalábbis egy utolsó, legnehezebben beszerezhető könyv ennyit megérne).

Továbbá utólag fizetsz, mikor kezedven a könyv. Ha nem azt hozzák, vagy nem tetszik, egyszerűen nem fizeted ki, azt mondod, hogy nem kéred meg blablabla...

Atticus antikvárium, eiffel antikvárium, stúdio antikvárium, mike és társa antikvárium.

Mindegyiknél hagyd meg névvel, e-mail címmel, tel.számmal, hogy értesítsenek, ha érkezik hozzájuk a keresett könyv. Ha lesz nekik, korrektek és szólnak.

Üdv: hondas1

Előzmény: rabótnyik (2778)