Plastic_Geisha Creative Commons License 2007.03.06 0 0 5509

Köszi szépen a gratulációkat!!! ^^

Már javulgatok. Szerencsére csütörtökön elmúlt a lázam. Még köhögök és antibiotikumot is kell szednem, de azért lényegesen jobban vagyok.

Tegnap voltam fenn Budapesten és elintéztem a vízumot. Még aznap délután megkaptam, mert mondták, hogy látják, hogy Pécsről jövök és biztosan macerás lenne visszajönni érte. Majdnem elkezdtem szeretni a németeket. :D:D:D Az, hogy megkaptam pedig azt jelenti, hogy MEHETEK MUCC-ra!!!!!! El sem hiszem!! Annyit aggódtam, idegeskedtem, hogy mi lesz ha elutasítanak, erre ilyen gördülékenyen ment minden. Jajj, végre valami. Emellett megszerezni a tartózkodásit a tanulmányaimra egy évre maga a kénköves pokol és őrült macera.

Egyébként Pest még mindig kiborít. Rájöttem, hogy a legnagyobb problémám a közlekedés. Az, hogy ahhoz, hogy eljussak A pontból B-be, metrózni, buszozni és villamosozni kell és ezeknek az undorítóbbnál undorítóbb kombinációit alkalmazni. Ez engem annyira frusztrál. Esküszöm beleizzadok, és azt is érzem, hogy közben 100 kiló szutyok és szmötyi ragad rám. És persze ehhez még hozzájön az, hogy szinte mindig szorít az idő ("el kell érnem az utolsó vonatot"). Báááh. A másik, hogy amikor felmegyek, akkor általában csak egy-másfél napra, és mindenhova egy nagy táskával kell mászkálnom, néha még a kezemben is hurcolni valamit, és ez is NAGYON kiborít. Jó lenne nyugodtan felutazni egyszer egy hosszú hétvégére, amikor a hotelben nagyhatom a cuccaim, amikor van időm kényelmesen átnézni egy rakat üzletet, fél napot eltölteni könyvesboltokban, másik napot ruhapróbálással és egybekkel, italozgatással valami fasza ki helyen satöbbi. Szóval igen, ez határozottan jólesne. Talán egyszer össze is jön. Nem muszály sokat költeni, nincs is rá lehetőségem és nem is ez a végcél. Hanem, hogy jól érezzem magam, és megtaláljam azt a néhány terméket, amit nekem találtak ki... namind1. Nem is tudom miért írtam ezt le. (:

Itt egy aranyos kép:

Papa to musume ^^