Zitka
2007.03.06
|
|
0 0
1274
|
Szerintem az olaszoknál mindenki a _saját_ szűkebb szülőföldjén termett olívaolajat tartja a legjobbnak. :-) Meg hát ízlések és .....
Fűszerolajat én is csináltam már korábban kukoricacsíraolajjal, a megajándékozottaim pozitívan nyilatkoztak róla. :-)
ON: minden évben elhatározom, hogy időben vetem a magokat, no, az idén sem sikerült. Pedig igazán korán kezdődött a tavasz (ill. nem is volt tél :-) ). A San Marzanot kivéve általában veszem a palántákat, de idén azért megpróbálkozom vetni is pár fajtát. A kutatóakció :-) a pincében már megvolt, van egy csomó apró cserepem és joghurtosdobozom. Ti egyből pohárba vetitek a magot, vagy előbb tálba, és aztán pikírozzátok? |
Előzmény: zsebi41 (1272)
|
|