Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2007.03.04 0 0 497
Rozika, egyszer már említettem neked, hogy hosszú indexes pályafutásom során nem sok hozzád hasonlóan ocsmány, hányadék perszónával hozott össze a sors. Hiába is cseréltél nicket, ez változatlanul így van. Az "érv" mibenlétéről szemmel láthatóan fogalmad sincs, de ez nem is hiányzik neked, hisz nem vitázni jársz ide, csak frusztrációdból eredő indulataidat levezetni, a gyűlöletedet világgá kürtölni. Olyan vagy, mint egy túlérett kelés: ha hozzád érnek, fröccsensz. Szánalmas lennél, ha nem volnál olyan undorító. Ez egyszer válaszolok neked, aztán bekapcsolom az IGNORE funkciót, mert a belem jön ki tőled. Tehát:

"Hülye egy hozzászólás..."
Persze; beleverem ennek a Sulyom nevű fikanicknek az orrát abba, hogy négy Gyurcsánynak tulajdonított idézete közül hármat Gyurcsány nem mondott, a negyedikben pedig, bár van benne tévedés, még mindig százszor inkább igaza van, mint a topicnyitónak - az persze hülye hozzászólás. A te intellektuális és érzelmi színvonaladon nincs is más értelmes hozzászólás, csak az, hogy "Gyurcsány takarodj!"

"...süt belőle az a bizonyos csalhatatlanság tudata..."
Idézeteket adtam, forrást, linket és fordítást. Nem tudom, ez miért lenne annak a jele, hogy csalhatatlannak tartom magam. De ha már, akkor ez a mondat helyesen magyarul úgy szólna: "Süt belőle aNNAK a bizonyos csalhatatlanságNAK A tudata..."

"...eddig felelsége bolgár gyökereit hangsulyozta..."
Nem hangsúlyozta, tény: a feleségének bolgár volt az apja. Ettől függetlenül: ha Apró Antal, mint ezt az egyik olvtárs az imént említette, csakugyan zsidó volt, akkor Dobrev zsidó származású. Pont.

"...most,... jön az antiszemitizmus..."
Nem ő hozta szóba. Ha elolvasnád (és megértenéd) az interjút, látnád, hogy a Times riportere kérdezte.

"Amig nincs meg a röplap készitője, terjesztője, nincs vádemelés, nincs itélet - addig nincs ügy, csak vádaskodás"
Hát persze. Hiába találsz egy hullát, szétvert fejjel, amíg nincs meg a gyilkos fegyver, továbbá a gyilkos jogerős bírói ítélettel a nyakában, addig az illető még él. Aki azt mondja, meghalt, az csak vádaskodik. Pazar logika....

"A zászló, amely alatt magyar zsidókat nyirtak ki, piros-fehér-zöld volt, nézz utána!"
Ezt írtam én is - ha előbb olvasnál, mint ahogy írsz, láttad volna.

"Aki látta és hallotta Gergényi vérforraló pimasz cinizmussal előadott szövegeit az tudja - ilyet csak politikai támogatással tehetett meg."
Ez aztán a bizonyíték! Ezzel a megtámadhatatlan érveléssel közölte Morvai is, hogy "Gyurcsánynak vér tapad a kezéhez..."
De ami a lényeget illeti: persze, hogy volt a rendőrségnek politikai támogatása. Miért, szerinted a kormánynak nem kéne támogatnia, hogy a rendőrség tartsa fenn a rendet, fékezze meg a randalírozókat, gyújtogatókat, kockakő-hajigálókat? És ha ezt támogatja, az egyenértékű azzal, hogy utasítást ad: tessék belerúgni a földön fekvőkbe és ütlegelni a megbilincselteket?

"Csillaghoz hasonlitotta magát a kis narcisztikus pszichopata."
Nem hasonlította. Azt mondta: előbb-utóbb minden csillag lehullik. Hogy ez angolul úgy hangzik: "Every star finally falls", és ezt, ha valaki mindenáron az ő narcizmusát akarja belemagyarázni a nyilatkozatba, "sztár" -nak is visszafordíthatja - nos, ez a nyilatkozat folyamán aligha jutott eszébe.

A testsúlyomhoz pedig, továbbá az egészségemhez és ahhoz, hogy mivel töltöm a vasárnap délutánt, végképp semmi közöd.

És most IGNORE ON.

Előzmény: Rosa Cirkon (454)