Rendben, vállalom az elemzést, leírom, hogy mit kellett volna látnotok tegnap:
Lowe nem hiper-szuper játékos, viszont nagyon hasznos, mert jól támad és jól védekezik. Igaz, hogy furcsa stílusban dob, de kit érdekel, ha beesik.
Nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy Hangára nagy terhet pakolnánk, meg egyébként se izgulós a csávó. Remélem tegnap végre Matusék számára is bebizonyította, hogy Ő igenis egy minőségi csere, akárcsak a többiek: Supola, Szabó, Vincz. Nem utolsóperces töltelékek, hanem megfelelő feladattal pályára küldve, meg fogják oldani azt, miközben a "nagyok" pihenhetnek. Ezáltal - sok játékos - az éppen pályán lévők sokkal intenzívebb játékra képesek, és a kipontozódások is megszüntethetők.
Ami SZERINTEM továbbra sem helyes, hogy Marci és Phillips egyszerre vannak fent.
Lehet látni, hogy két "klasszikus" irányítóról van szó, akik csak AZON a poszton érzik jól magukat. Egymás cseréinek játszatnám Őket, harmadik irányítónak meg Supolát, ha úgy alakul.
Vezetőink döntéseiben nem tudom, hol látja isz-akos a hibákat, de majd talán leírja.
Trusin és Lowe összehasonlítása értelmetlen a tér-idő kontinuumban, fakezűnek meg inkább Phillipset nevezném, aki viszont jobban tör be, mint a viszkisrabló.
A Zete elleni nem lesz piskóta, de reméljük, hogy baba annál inkább.
Majd kitalálok valamit. ;-)