Köszönöm az okos tanácsokat! Kezd szűnni az Ábel a Rengetegben érzésem tőle....:) További újdonság, hogy a párom szerint "fűutánzó", és nem is tarack, amit én taracknak néztem. Pontosabban a hozzánk tévedt gázórás néni nézte annak, akitől gyomhelpdesket kértem megismerkedésünk örömére.
Szerintetek a négy napja elvetett krumpli fagyhalált szenvedett...? Állítólag mostanában remek idő lesz, de ettől a március még március.
Zsebi és kedves többiek: köszönöm az erős biztatást "bele lehet jönni" ügyben.... De egyelőre marslakónak nézek mindenkit, akinek nem holdbéli tájhoz hasonlít a kertje (de legalább gyönyörű, mint a Tiétek). Igyexem nem féltékenynek lenni.
Tegnap tovább olvastam visszafelé a topicot, amelynek következtében felfogtam, mire jó a pikírozás.
Kérdés, hogy a hosszú (de nem hajszálvékony, hanem némiképp masszívka) "törzsű" kígyóubi, saláta, kelkáp és paradicsomok (két-két levél birtokában) mennyire lesznek jó fejek később, vagy ha valaki eleve hosszúra nőtt, azt már nem is szabad pikírozni...?
Köszi továbbra is!