Oke, koszi a helyesbitest! Pedig nekem teljesen ugy jott le, hogy az elso Mr. Olympiara keszul. Semmi magabiztossag, tisztara a messzirol jott ember benyomasat keltve. Igaz, neha volt ra utalas (pl. mikor a Herkulesrol beszel), hogy mar kesobb jarunk az idoben. Az nem lehet hogy itt is 2 szal volt, egyiken az elsore, masokon az otodikre keszult?:)
A gyerekkori szal szerintem total felesleges volt, mivel tenyleg csak foszlanyok, igy abszolut kidolgozatlan. Csak olcso hataskeltesnek szantak, hogy a vegen egyszerre harom idosikban is gyozhessen. Kicsit nekem igy sok volt, de mindegy, annyira nem zavar.
Beleferhetett volna tobb minden is az idobe, ha valoban nem hagynak meg nehany jelenetet a teljes hosszusagaban. Vagyis egy feszesebb vagas tudott volna helyet szoritani egy fontosabb film keszitesere es mondjuk a diszbemutatojara. En sokkal jogosabbnak ereznem annak a helyet, ahogy felallva unnepli a tomeg pl. a T2 diszbemutatoja utan, mint a gyerekkori kepeket. De nyilvan ez elsosorban TV-filmnek keszult, es ezert nem lehet mozifilmes vagast csinalni. A TV nezok ilyen kis kenyelmesek, ha kimennek a konyhaba valami harapnivaloert, nem maradhatnak le sokmindenrol:) Es gondolom az anyagi lehetosegeket is kimeritettek, kulonben miert ne lehetett volna meg 20 perccel hosszabb? Nyilvan egy filmforgatas bemutatasa koltsegesebb lett volna a testepitoversenynel, vagy egy kampanybeszednel:)
Sajnos en egyik konyvet sem olvastam, ezert nem vagyok annyira tisztaban az eletutjaval, mint Te. Ezert orulnek en is egy atfogobb karriertortenetnek, akar egy minisorozat, akar egy normal kozepkoltsegvetesu mozifilm kepeben.
Amikor Prochnow-ot kritizaltam, en nem a szineszi alakitasokrol beszeltem, elnezest, ha felreertheto voltam. Csak arra akartam kilyukadni, hogy 6 evvel idosebb Arnoldnal, de jo 10-15 evvel idosebbnek nez ki, szerintem egy joval fiatalabb, es erosebb testalkatu szinesz kellett volna. Az alakitasarol inkabb nem nyilatkoznek, amig csak a "felet" lattam, hiszen a szinesz organumat nem, csak a bena szinkront hallhattam.
Reviczky, mint Arnold szinkronhangja, szerintem nevetseges:) Valoszinuleg azert is nem szoktam hozza, mert en a Hull a pelyhest ezer eve nem lattam szinkronosan (kezdek orulni, hogy a DVD-re nem tettek ra), es a tobbi filmjet sem vettem meg ujra, amikor kijott a szinkronos valtozat. Csak arra emlekszem, hogy a Terminator 3 mozis elozeteseben o volt a szinkronhang, hat hetekig stresszben voltam, hogy a filmben nehogy o legyen:))) Hat szerencsere...
Asszem Az igazsag neveben DVD-n van nagyon jo hangja! Ott vajon ki szinkronizalja?